12 Δεκεμβρίου 2015

Οι εννέα επιγνώσεις


Πρώτη επίγνωση
Ανακαλύπτουμε ξανά πως ζούμε σε ένα μυστηριώδη κόσμο γεμάτο με ξαφνικές συμπτώσεις που μοιάζουν προγραμματισμένες.
Δεύτερη επίγνωση
 Όσο περισσότεροι το αντιλαμβανόμαστε, δημιουργούμε μια νέα αντίληψη του κόσμου, που επαναπροσδιορίζει το σύμπαν σαν ενεργειακό και ιερό.
Τρίτη επίγνωση
 Θα ανακαλύψουμε ότι τα πάντα γύρω μας αποτελούνται και πηγάζουν από θεική ενέργεια την οποία αρχίζουμε να βλέπουμε και να καταλαβαίνουμε.
Τέταρτη επίγνωση
 Από αυτή την οπτική γωνία μπορούμε να δούμε ότι οι άνθρωποι ένοιωθαν πάντοτε ανασφαλείς και ασύνδετοι με αυτή την ιερή πηγή και προσπαθούσαν να πάρουν ενέργεια εξουσιάζοντας ο ένας τον άλλον. Αυτή η πάλη είναι  η βασική αιτία για όλες τις εμπλοκές.
Πέμπτη επίγνωση
 Η μόνη λύση είναι να καλλιεργήσουμε μια επανασύνδεση με το θείο. Μια μυστικιστική μεταλλαγή που μας γεμίζει με ενέργεια και αγάπη. Επεκτείνει την αντίληψή μας για την ομορφιά και μας ανεβάζει στη συνειδητοποίηση ενός Ανώτερου Εαυτού.
Έκτη επίγνωση
Με αυτή την συνειδητοποίηση μπορούμε να απελευθερώσουμε τα μοτίβα ελέγχου, να ανακαλύψουμε μια αλήθεια, μια αποστολή που έχουμε έλθει να μοιραστούμε, που μας βοηθάει να εξελίξουμε την ανθρωπότητα προς αυτό το νέο επίπεδο πραγματικότητας.
Έβδομη επίγνωση
 Αναζητώντας αυτήν την αποστολή μπορούμε να ανακαλύψουμε μια διαίσθηση που μας δείχνει τι να κάνουμε και που να πάμε. Και αν δίνουμε μόνο θετικές ερμηνείες, φέρνει μια ροή συμπτώσεων που ανοίγει τις πόρτες για  να ξεδιπλωθεί η αποστολή μας.
Όγδοη επίγνωση
 Όταν αρκετοί από μας μπούμε σ’ αυτήν την εξελικτική ροή, δίνοντας πάντα ενέργεια σε κάθε έναν που συναντάμε, θα χτίσουμε μια νέα κουλτούρα, όπου τα σώματά μας θα εξελίσσονται προς ακόμα υψηλότερα επίπεδα ενέργειας και αντίληψης.
Ένατη επίγνωση
Με αυτόν τον τρόπο συμμετέχουμε στο μακρύ ταξίδι της εξέλιξης από το Big Bang προς τον υπέρτατο σκοπό της ζωής, που είναι να ενεργοποιούμε τα σώματά μας από γενιά σε γενιά μέχρι να φτάσουμε σε έναν παράδεισο που μπορούμε επιτέλους να δούμε.
Από το βιβλίο
ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ του JAMES REDFIELD